Депутат від «Свободи» поскаржилась на сусіда за відмову прочистити її комин (фото)

Депутат міськради від ВО "Свобода" поскаржилась на сусіда, який відмовився прочистити її комин в муніципалітет Городка...

Депутат Городоцької міської ради Львівської області від ВО "Свобода" Ганна Безпалюк, звернулась із скаргою в муніципалітет на свого сусіда, депутата V скликання Городоцької райради гр. Палюха С.Д., який проживає поверхом нижче у комунальному будинку на вулиці Львівській,26 в місті Городок, Львівської області, за те, що чоловік переобладнав у своїй власній квартирі пічне опалення на централізоване, яке йому змонтувала спеціалізоване ліцензоване підприємство, згідно проекту ВАТ "ЛЬВІВГАЗ" ФІЛІЯ "ГОРОДОЦЬКЕ УЕГГ".

Даний проект пройшов державну експертизу у Територіальному управлінні Держгірпромнагляду у Львівській області.

З приводу заяви скаржниці, два дні працювала комісія Городоцької міськради із представників апарату муніципалітету, представника депутатського корпусу, експлуатуючого комунального підприємства, представника ВАТ "ЛЬВІВГАЗ" ФІЛІЯ "ГОРОДОЦЬКЕ УЕГГ" та "звинуваченого" - громадянина Палюха С.Д., яку очолював перший заступник міського голови міста Городка Іван Проць.

Комісія у вівторок, 05.11.2013 року провела перше виїзне засідання в будинку за адресою  вул. Львівська,26, м. Городок, Львівська область, та друге, в середу 06.11.2013 року, яке відбулось в кабінеті першого заступника міського голови Івана Проця, за присутності нашого кореспондента.

Перше, що привернуло  увагу нашого видання «Ґазета для Вас» до цієї ситуації, це дивовижно миттєва реакція чиновників міськради на заяву пані Ганни Йосипівни, яка являється депутатом міськради від ВО "Свобода" у міському парламенті. Адже звичайні громадяни міста чекають місяцями на розгляд та роками на вирішення їх заяв, а тут така блискавична оперативність. Зі слів її сусіда, «звинуваченого» гр. Палюха С.Д., пані Ганна перебуває з ним у неприязних стосунках із початком опалювального сезону.

Постає питання, а чи не у власних меркантильних інтересах, використовуючи свій статус депутата, діє пані Ганна Безпалюк, виявляючи неабияке бажання задовільнити свій власний інтерес у розвязаному нею конфлікті? Чому так почала переживати народна обранка за фасад комунального будинку, у якому вона проживає, сучасний ремонт фасаду якого зроблено, за дивним збігом обставин, після її обрання депутатом міськради за партійними списками ВО «Свобода». Та чомусь каналізаційну трубу (див фото), яка йде від квартири Ганни Йосипівни, до колектора, пустили по парадному фасаду будинку, прикривши її  деревяним коробом, не зважаючи, що будинок знаходиться біля будівлі Городоцької районної ради та райдержадміністрації.

Така реакція чиновників апарату міськради, напевно є подякою п. Ганні від мера, за її депутатську лояльність у голосуваннях на сесіях місьради при розподілі земельних ділянок чиновникам та представникам правоохоронних органів, суддям та прокурорам, питання про які інтенсивно лобіює міський голова міста Городка Микола Савка на останніх сесіях. Дивним, на нашу думку, виглядає тендем представника від партії ВО «Свобода» Ганни Безпалюк та мера Городка Миколи Савки, колишнього керівника оргвідділу Городоцького райкому комуністичної партії .

Дивною також, по крайній мірі, на засіданні комісії в середу, виглядала поведінка першого заступника міського голови міста Городка Івана Проця, який чомусь нагадував «Понтія Пилата», не стараючись об’єктивно розв’язати конфліктну ситуацію, а навпаки, поглиблюючи суть конфлікту.

Як пояснив нашому виданню «звинувачений» гр. Палюх С.Д., що перша неприязна розмова з його сусідкою Ганною Безпалюк, депутатом міськради, почалась після того, як Ганна Йосипівна на початку опалювального сезону розпалила у своїх печах, і дим, який утворився від продуктів згоряння почав «куритись» по горищі їхнього будинку. Тоді п.Ганна сказала: «Степанку, щось у будинку чути димом. Я потримаю драбину, а ти полізь на горище і подивись чому нема тяги в комині». Я поліз на горище, і обстеживши димохід, сказав що його потрібно поліпити глиною та напевно прочистити. Тоді сусідка звернулась до мене: «Степанку, прочисти мій комин». Не маючи ні часу ні можливості я  відмовився, посилаючись на те, що це функція ЖЕКу і що у мене вже є котел, комин якого виходить через стіну на двір, а печі я розібрав і в тих коминах немаю потреби. Це напевно і обурило мою сусідку. І з того часу почались скарги в міську раду – говорить пан Степан.

Як нам стало відомо зі слів першого заступника міського голови Івана Проця, що у міськраді є ще одна заява від Ганни Безпалюк , яка скаржиться на сусіда Палюха С.Д.

Тут чоловік і поплатився, необережно відмовивши сусідці прочистити її комин. Так що шановні читачі, будьте уважні до своїх сусідів. Необережна відмова, може обернутись для вас шквалом проблем і тратою часу і нервів.

А ми уважно будемо стежити як слуги народні користають своїм статусом, а чи завше на благо громади. Далі буде….

hata2 hata3

Газета для Вас

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: