«Губернаторів Януковича» не можна ставити в один ряд, - Сеник (відео)

Депутат Львівської обласної ради Павло Хобзей підтримує рішення про висловлення недовіри голові Львівської ОДА Олегові Салу, але до 3 грудня він перебуває у відрядженні у Канаді.

Про це під час сесії облради повідомив екс-голова ЛОР, позафракційний Мирослав Сеник, повідомляє кореспондент Дивись. Інфо.

За словами Сеника, позафракційні депутати обласної ради, які раніше складали фракцію «Наша Україна», також підтримали рішення про висловлення недовіри новому губернатору.

Як пояснив Сеник, «ми голосуємо проти того, щоб не було переслідувань за інакодумство».

«Ми голосуємо проти того, щоб не було безпідставних перевірок підприємств, проти того, як сержант міліції мав нахабство зупинити автомобіль ректора і зняти номери лише за те, що Іван Вакарчук мав сміливість говорити правду. Також ми голосуємо проти того, щоб не було брудних технологій, каруселей та підпалів урн на виборах», - розповів Сеник.

Коментуючи слова ректора Загорського, Мирослав Сеник також наголосив, що у Львівській обласній раді ніколи не стояло питання про висловлення недовіри покійному Петру Михайловичу Олійнику.

«Ви нагадали мені, що я був головою обласної ради і хочу із повною відповідальністю заявити, що такого питання у Львівській облраді не було. Були спроби проголосувати оцінку роботи Олійника, але і це питання не набирало більшості голосів», - сказав Сеник.

Екс-голова Львівської облради також наголосив, що не підтримує думку про те, що усіх «губернаторів Януковича» потрібно ставити у один ряд.

«Я не хотів би цього, бо зараз ми маємо інший, унікальний випадок», - додав Сеник.

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: