Косів пішов

Сьогодні міський голова Львова Андрій Садовий під час спілкування з журналістами зазначив, що Василь Михайлович Косів, заступник міського голови з гуманітарних питань, залишається радником та членом виконавчого комітету, однак надалі працюватиме в науковій сфері і не буде заступником.

«Василь Михайлович Косів 7,5 років віддав для громади міста Львова, працюючи заступником міського голови. Він з наступного тижня буде міняти свій статус. Він залишається членом виконавчого комітету, він залишається радником міського голови, але заступником вже не буде.

Василь Косів паралельно був завкафедрою дизайну Академії мистецтв,  завдяки йому цей напрямок активно розвивається у Львові. Але сьогодні є деякі зміни у законодавстві: щоб бути завкафедрою, треба бути професором. А щоб бути професором, треба захистити докторську дисертацію.

Будучи заступником мера, написати докторську неможливо. Мій обов’язок - щоб люди розвивалися. Думаю, якщо він рік-другий попрацює в науковій площині, то Львів тільки збагатиться. Він був, є і залишається членом нашої команди», - розповів міський голова Львова Андрій Садовий.

«На все є свій час. Сім з половиною років я мав честь працювати з міським головою і з цією командою. Це був особливий період. Зараз час на наукову роботу. Сьогодні є добра нагода подякувати вам, журналісти, бо багато дорого, що було зроблено, це були відповіді на ваші запитання, це були відповіді на вашу критику. Дякую усім, думаю, ми ще побачимось», - розповів Василь Косів, заступник міського голови з гуманітарних питань.

Водночас Андрій Садовий додав, що поки нової кандидатури на посаду заступника міського голови з гуманітарних питань немає.

«Більше, ніж на 2 роки ми його не відпускаємо в науку. Василя Михайловича замінити не можливо. Це унікальна, талановита і здібна людина.

Будемо поступово опрацьовувати ті напрямки. Частину функцій на себе візьме Олег Березок, частину – керуюча справами виконавчого комітету. Будемо спільно радитись, хто зможе цю посаду в подальшому займати, бо це дуже важлива посада, треба мати дуже багато талантів і вмінь», - зазначив міський голова Львова Андрій Садовий.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: