На Різдвяному ярмарку у Львові діятиме благодійна кампанія для потребуючих дітей

Зимова казка для маленьких львів’ян. Понад місяць у Львові триватиме благодійна кампанія для потребуючих дітей. Катання на ковзанці, відвідини Будинку льодових скульптур та Фестивалю вертепів, а також різноманітні солодкі подарунки – це не увесь перелік заходів, які чекають на дітей-сиріт та діток, позбавлених батьківського піклування.   

Ініціаторами зимової благодійної кампанії у Львові є організатори п’ятого Різдвяного Ярмарку у співпраці з Львівським міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

Програма благодійних заходів для потребуючих дітей триватиме протягом 6 тижнів. За цей час діти відвідуватимуть відкриту ковзанку та Будинок льодових скульптур на площі Ринок, побувають на запаленні міської ялинки під час відкриття Різдвяного Ярмарку 19 грудня, долучаться до святкувань на Фестивалі вертепів 7 січня. Також учасники благодійних акцій отримають солодкі подарунки.

«Діти завжди з нетерпінням чекають зимових свят і подарунків. Вони прагнуть чудес. Ми хочемо подарувати відчуття родинного святкування та передати гарний різдвяний настрій діткам, які цього дуже потребують. Різдвяний Ярмарок – це місце родинного відпочинку. Тому ми прагнемо, аби тут, незалежно від погоди, панувала дуже тепла атмосфера», - зазначає Ольга Гренюх, співорганізатор Різдвяного Ярмарку у Львові.

Про це Дивись. Інфо повідомили у прес-службі ЛМР

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: