Учні професійно-технічних навчальних закладів Львівщини визначили кращих у танцювальній аеробіці (фото)

Сьогодні у актовій залі Львівського професійного ліцею побутового обслуговування відбулися фінальні змагання з танцювальної аеробіки серед учнів професійно-технічних навчальних закладів за програмою ХХІІ обласних спортивних ігор серед учнів ПТНЗ Львівщини присвячених 140-ї річниці Івана Боберського.

Змагання, що організовувалися Львівським обласним відділенням Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України, зібрали понад 100 юних спортсменів з 10 професійно-технічних навчальних закладів Львівської області.

Професійне журі оцінювало артистичність та чіткість виконання вправ, застосування та кількість елементів складності, форму одягу та представлення навчального закладу.

За підсумками змагань перше місце виборола команда господарів турніру – Львівського професійного ліцею побутового обслуговування. Другими стали учні Львівського професійного ліцею, а третіми – вихованці Ставропігійського професійного ліцею.

За підсумками змагань начальник Львівського обласного відділення Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України Анатолій Ігнатович нагородив кращих учасників грамотами та дипломами Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України, а також вручив солодкі подарунки від партнера заходу – ТМ “Степанків”.

Зазначимо, що спортивно-масовий захід проводився на виконання розпорядження голови Львівської облдержадміністрації від 3 квітня 2013 року № 156/0/5-13 “Про проведення у 2013 році заходів з відзначення 140-ї річниці від дня народження видатного діяча української національної фізичної культури Івана Боберського”.

sviato2 sviato3 sviato4 sviato5

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: