100 тисяч гривень на проведення «Форуму видавців» досі не використані, - Посипанко (відео)

Гроші на проведення 20 ювілейного Форуму видавців у Львові будуть використаними лише до кінця цього року. На проведення цього заходу у 2013 році із обласного бюджету передбачено 100 тисяч гривень, але станом на 1 листопада у казначейській службі зареєстровано фінансових зобов’язань на 27 200 гривень.

Про це на прес-конференції повідомив директор департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Львівської ОДА Дмитро Посипанко, повідомляє кореспондент Дивись. Інфо.

Як повідомив Дмитро Посипанко, «чи буде уся сума коштів освоєна до кінця року – питання відкрите, адже поки що лише один із надавачів послуг ГО «Форум видавців» подав правильно оформлені усі документи з підтверджуючими матеріалами для проплати коштів.

«Як тільки вони будуть нам передані, ми відправляємо їх на оплату і я думаю, що до кінця року ця сума буде повністю погашена», - повідомив Дмитро Посипанко.

Нагадаємо, президент Форуму Олександра Коваль у пресі неодноразово заявляла про те, що на проведення Форуму видавців не вистачає коштів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: