Газета «Львівщина» до кінця цього року уже не виходитиме, - Посипанко (відео)

До кінця 2013 року газета «Львівщина» у друкованому форматі уже не буде виходити, адже депутати обласної ради уже працюють над перерозподілом коштів, які були передбачені на газету.

Про це на прес-конференції повідомив директор департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Львівської ОДА Дмитро Посипанко, повідомляє кореспондент Дивись. Інфо.

Як розповів Дмитро Посипанко, на газету «Львівщина» у 2013 року було передбачено 544 тисячі гривень, з яких станом на 1 листопада 2013 року використано 172 745 гривень.

«Фактично 544 тисячі гривень для газети «Львівщина» були передбачений на цілий рік. Зважаючи на те, що газета вийшла 23 серпня з незрозумілих для мене причин, хоча вони є і об’єктивними, і суб’єктивними, наразі вийшло тільки шість номерів друком, і через шість тижнів видавничий дім «Молода Галичина» просто відмовився надалі у борг друкувати цю газету. Наскільки я знаю, буде економія бюджетних коштів на суму близько 300 тисяч гривень і депутати обласної ради уже фактично перерозподіляють ці кошти, тобто, станом на сьогодні, думаю, що газета вже не вийде друком до кінця цього року», - повідомив Дмитро Посипанко.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: