Робітники ЛКП «Навколо базару» працюють бандитськими методами – ГО «СПАС»

Сьогодні, після 18:00, працівники ЛКП «Навколо базару» на чолі з самим директором ЖЕКу нагло вдерлись в будинок по вул. Кульпарківська, 48, виламавши хвіртку, повідомляють в ГО «СПАС».

В діях жеківців вбачається склад злочину, наголошують громадські активісти.

Подіям передувало рішення суду, у справі за позовом мешканця вул. Кульпарківська, 48 - Дороша Степана Івановича до Франківської районної адміністрації Львівської міської ради про договір житлового найму. Саме рішення було не на користь мешканця, проте воно було ухвалено сьогодні і ще не набуло законної сили.

«Рішення суду, навіть якщо б і набуло законної сили, не давало б працівникам ЛКП «Навколо базару» право забирати житлове приміщення. Оскільки, суд торкався лише права житлового найму. До того ж, працівники ЖЕКу у неробочий час, після 18:00 – звичайні фізичні особи і вже точно не працівники державної виконавчої служби.

А Львівській міській раді  необхідне зовсім інше рішення суду, стосовно вчинення перешкод мешканцем у користуванні житловим приміщенням комунальної власності. Проте, на такий позов у міській раді навіть не спромоглися. Все вирішується брудно і по-чорному, як за часів Опричніни азійського князівства московитів Івана Грозного.

Така практика жеківців, запровадилась за часів перебування на посаді першого заступника міського голови -  Олега Синютки. Хамство, наглість в ЖЕках – все це на мою думку, заслуга Олега Синютки. Не знаю, звідки у нього таке бачення роботи ЛКП, можливо так працюють у його рідному селі Бережанського району. Але львівяни замість очікуваних змін та реформ ЖЕКів, отримали від мера Андрія Садового лише хамство та бидляцтво комунальників.

Ми вже проінформували правоохоронні органи та Народний контроль ЗІКУ. І плануємо добиватися кримінальної відповідальності директора ЛКП «Навколо базару» включно з іншими працівниками ЖЕКу, які приймали участь в цьому неподобстві»,  - коментує заступник голови ГО «СПАС» Олег Пилипенко.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: