Соціальна сфера фінансується в повному обсязі, - Львівська ОДА

Про це під час прес-конференції повідомила заступник директора департаменту соціального захисту населення Оксана Яковець, повідомляє прес-служба ОДА.

«На виконання соціальних ініціатив Президента збільшено надбавку для діток підгрупи А, які не можуть самостійно рухатись, але допомога діткам – це не тільки фінансова підтримка. В області діє мережа центрів реабілітації. Зокрема, є 9 центрів, які надають послуги психологічного, медичного та соціального обслуговування. До кінця року ми плануємо відкрити ще один центр», – поінформувала О.Яковець.

Своєю чергою, директор обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Вадим Климович, поінформував, що в області діє 3 програми спрямовані на оздоровлення дітей. Зокрема це програма “Спортивний майданчик” на 2011-2016 роки, програма підтримки та розвитку спорту в сільській місцевості на 2013 рік та програма навчання плаванню дітей.

«На будівництво спортивних майданчиків в області виділили 1 млн. грн. коштів обласного бюджету. Станом на 05.11.2013 року встановлено 6 спортивних майданчиків з тренажерним обладнанням та планується облаштування ще 30 майданчиків у районах області та м. Львів. – зазначив Вадим Климович та додав, – Відповідно до програми підтримки та розвитку спорту в сільській місцевості на 2013 рік, на яку передбачено 500 тис.грн., планується облаштування 100 антивандальних гімнастичних майданчиків у сільській місцевості. У кожному районі області буде обладнано по п’ять таких майданчиків»

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: