Янукович веде Україну у нову Російську імперію, - підприємці (відео)

Сьогодні, 14 листопада, відбулась зустріч голови Львівської ОДА Олега Сало з представниками бізнесу Львівщини.

Про це повідомив кореспондент Дивись. Інфо.

На зустрічі представники бізнесу виступили з доповідями, у яких висвітлили стан бізнесу в Україні та, зокрема, у Львівській області, і окреслили основні актуальні проблеми.

Менеджер європейської бізнес асоціації Мар’яна Луцишин зазначила, що наразі є проблема повільного транзиту вантажів бізнесменів через українсько-польський кордон і виступила з пропозицією спростити цю процедуру.

Заступник голови ради територіального відділення Всеукраїнської громадської організації платників податків у Львівській області Андрій Цюра підкреслив те, що деякі законодавчі акти сформульовані неточно і можуть трактуватись двозначно, що ускладнює ведення бізнесу.

Голова Львівської обласної федерації роботодавців, президент Львівської обласної організації Українського союзу промисловців і підприємців Іван Ривак виступив за підтримку товарів львівських виробників та розміщення їх у всіх супермаркетах на вигідних умовах, а також наголосив на зростанні плати за землю для підприємств.

Він вважає, що «грошова оцінка у Харкові та Одесі у два рази нижча», ніж у Львові.

Міський голова Львова Андрій Садовий у відповідь на цю заяву закликав доповідача бути обережним у своїх висловлюваннях та висловив пропозицію перевірки даної інформації.

Після підведення підсумків конференції, комітет підприємців Львівщини виступив з заявою про те, що «призначення Олега Сала на посаду голови Львівської обласної державної адміністрації Комітет підприємців Львівщини вважає цинічним нехтуванням думкою місцевих мешканців, національно-демократичних сил та громадських організацій».

«Здійснивши такий жест, Президент Янукович лише підтвердив думку галичан у тому, що його ставлення до форпосту вільної думки національного відродження було і залишається упередженим… Комітет підприємців Львівщини нагадує, що разом з усім українським народом та помаранчевою революцією, проти яких на теренах області найбільш злостиво та агресивно виступали Олег Сало та його соратники з СДПУ (о).

Відійшовши з підпілля політичного забуття у часи контрреволюції, вони хочуть повністю нівелювати результати тих історичних подій та здійснити розворот держави у бік митного союзу та нової Російської імперії», - йдеться зокрема у заяві.

У відповідь на це Олег Сало сказав, що зацікавлений у розвитку українського бізнесу і попросив не робити «хаосу та бардаку», та нагадав, що з цього приводу ним уже була проведена прес-конференція.

В діалог втрутився начальник ГУ МВСУ у Львівській області Олександр Рудяк, який попросив перенести такі заяви на інші зібрання та «дозволити людині працювати».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: