З наступного тижня у Львові почнуть встановлювати будиночки для Різдвяного Ярмарку

У Львові стартує підготовка до п’ятого Різдвяного Ярмарку. У понеділок, 18 листопада, у центрі міста розпочнуть монтаж дерев’яних будиночків для учасників. Традиційно Різдвяний Ярмарок працюватиме на проспекті Свободи та площі Ринок.

Роботи зі встановлення будиночків продовжуватимуться до початку грудня. П’ятий Різдвяний Ярмарок запрацює 12 грудня і триватиме до 19 січня.

Урочисте відкриття відбудеться на свято Миколая, 19 грудня о 18:00 год. У цей день на львів’ян та гостей міста чекає традиційне запалення міської ялинки та святкова програма на головній сцені Різдвяного Ярмарку біля Національного театру опери та балету імені Соломії Крушельницької.

«Різдвяний Ярмарок у Львові відбудеться вже вп’яте. І для львів’ян, і для гостей з України та з-за кордону, це вже традиційний символ різдвяних святкувань у Львові. Тут можна буде посмакувати різноманітними стравами національних кухонь, придбати подарунки для близьких і друзів. Також ми готуємо святкову розважальну програму. Ми особливо зосереджуємо увагу на благодійній кампанії для потребуючих діток. Спільно з міським центром соціальних служб ми організовуємо комплекс благодійних заходів для діток-сиріт, діток, позбавлених батьківського піклування. Навіть після закінчення Ярмарку акції для них ще триватимуть», - розповідає Ольга Гренюх, співорганізатор п’ятого Різдвяного Ярмарку у Львові.

На території п’ятого Різдвяного Ярмарку постійно діятимуть три сектори: сувенірна панорама із виставкою-продажем виробів від народних майстрів, гастрономічний сектор зі стравами національних кухонь та «Територія різдвяного настрою» із насиченою святковою програмою для усієї родини.

Також організатори Різдвяного Ярмарку готують благодійну кампанію для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. Заходи у рамках кампанії триватимуть і після завершення Різдвяного Ярмарку. Дітлахи відвідуватимуть відкриту ковзанку на площі Ринок та Будинок льодових скульптур та отримуватимуть солодкі подарунки.

Альохін Ярослав

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: