Закупівля обладнання для ЛОДТРК відбулась у відповідності до законодавства, - Посипанко (відео)

Закупівля обладнання для Львівської обласної державної телерадіокомпанії відбувалося цілком законно і прозоро, на підставі чинного законодавства, а відповідні заяви у ЗМІ щодо цього – це проста маніпуляція, оскільки жодних підводних течій у цьому процесі не було і не могло бути.

Про це на прес-конференції повідомив директор департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Львівської ОДА Дмитро Посипанко, повідомляє кореспондент Дивись. Інфо.

Дмитро Посипанко пояснив, що департамент провів тендер і закупив дане обладнання, яке перебуває на балансі департаменті і передано у безоплатне користування ЛОДРТК.

Посипанко пояснив, що у обласному бюджеті одразу були передбачені кошти на капітальні видатки на суму понад 2,3 мільйони гривень.

«Про жодні премії для виплати журналістам мова не йшла», - наголосив Посипанко.

Він також пояснив, що депутати обласної ради просто забули передбачити кошти на капітальні видатки для «Львів-ТБ», тому після того і приймали рішення про уточнення до Регіональної програми розвитку інформаційного простору, включивши капітальні видатки на «Львів-ТБ» у сумі 2,3 млн грн.

Детальне роз’яснення дивіться у відео:

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: