21 листопада відбудеться фінал конкурсу короткометражних фільмів «Книгопроектор»

Метою конкурсу є популяризація книгочитання насамперед серед молоді. Конкурс триває з 10 вересня до 20 листопада і в ньому можуть взяти участь усі охочі. Потрібно лише зняти промо-ролик тривалістю від 30-ти секунд до 10-ти хвилин.

«Нам надіслали більше 60 відео робіт, на таку кількість ми не сподівались. Оскільки ми не обмежували учасників ні у формі, ні у структурі роликів, вони є надзвичайно різними: є і у формі мультиплікації, є і майже фільми. На фінал було заплановано відібрати 10 робіт, але через великий обсяг надісланих роликів ми вирішили продовжити прийом фільмів до 20 листопада, з яких буде відібрано ще один додатковий ролик», - розповіла Яна Казів, організатор проекту.

«Цей проект є довготривалим, і він повинен бути. Тут ми маємо ролики, які є дуже добре зняті. Операторська робота така, що наче це знімала людина з якимось досвідом, яка має вже набиту руку. А є ролики, які, можливо, зняті слабше. Але в них є абсолютно геніальна ідея. І обрати переможця буде дуже складно», - додала Ірина Магдиш, заступник начальника управління культури Львівської міської ради.

Як повідомили організатори, після закінчення конкурсу, авторські права фільмів залишаються за їхніми творцями.

«Я думаю, що завдяки таким ініціативам буде розвиватися читання в місті Львові. Зі своєї сторони ми звичайно підтримаємо, покажемо деякі ролики на наступному Форумі видавців. Ми також маємо багато надійних партнерів, в тому числі і всеукраїнських каналів та можемо запропонувати показати відео переможця конкурсу в рамках соціальної реклами», - розповів Гриць Семенчук, програмний директор «Форуму видавців».

Фінал фестивалю відбудеться 21-го листопада о 19.00 в кав`ярні «Меделян», де буде вечір остаточних переглядів та визначення переможців. На переможця чекає солідна винагорода – 3 тисячі гривень та унікальна можливість стажуватися у кіностудії Wecinemastudio

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: