Фітнес набагато корисніший за дієту, - експерт (відео)

Для того, щоб мати гарну фігуру і добре себе почувати - дієта не допоможе, потрібно вибрати збалансоване правильне харчування з фізичними навантаженнями відповідних ділянок тіла.

Про це кореспонденту Дивись. Інфо розповіла  Устина, інструктор фітнес-центру "Сьоме небо", що селищі Рудно біля Львова.

За своєю природою, дієта — це сукупність правил споживання їжі людиною або іншим живим організмом. Дієта може характеризуватися такими факторами, як хімічний склад, фізичні властивості, кулінарна обробка їжі, а також час та інтервали прийому їжі. Дієти різних культур можуть суттєво відрізнятися та включати або виключати конкретні продукти харчування.

А фітнес - це оздоровча методика, що дозволяє змінити форми тіла і його вагу й надовго закріпити досягнутий результат. Вона включає в себе фізичні тренування у поєднанні з правильно підібраною дієтою. І вправи, і дієта у фітнесі підбираються індивідуально - залежно від протипоказань, віку, стану здоров'я, будови та особливостей фігури.

Тобто фітнес - це цілий оздоровчий комплекс, котрий поєднує правильне збалансоване харчування з відповідними фізичними навантаженнями.

Докладніше про це можна дізнатися з відео:

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: