Львів’ян запрошують на виставку-ярмарок «Дитячий світ»

З 28 листопада до 1 грудня у Палаці спорту «Україна» відбудеться Четверта спеціалізована вистава-ярмарок «Дитячий світ - 2013». Виставку організовує ПрАТ «Гал-ЕКСПО» в рамках виставкової програми з серії «Галицькі експозиції».

«Нашою основною метою є об’єднання на одному майданчику провідних виробників товарів та послуг для дітей, популяризація продукції  вітчизняних виробників, ознайомлення з сучасними тенденціями у сфері виробництва товарів та послуг для дітей», - зазначають організатори.

До участі у виставці запрошують українських та іноземних виробників ігор та іграшок, товарів для дитячої творчості, аксесуарів для дитячого свята, одягу для новонароджених, дітей та підлітків, шкільної форми, карнавальних костюмів, дитячого взуття, одягу для майбутніх мам та матерів-годувальниць, візочків та автомобільних сидінь для малюків, дитячих меблів та постелі, засобів гігієни, дитячої косметики та парфумерії, дитячого харчування. Також запрошені компанії, які надають послуги дошкільного навчання та розвитку дитини, займаються організацією дитячих свят, фото- та відео-зйомкою.

В рамках виставки відбудуться демонстрації колекцій одягу вітчизняного виробника, розважальні та творчі програми для дітей, танцювальні майстер-класи Григорія Чапкіса, семінари та майстер-класи для керівників роздрібних магазинів по збільшенню продажів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: