Обіцянки-цяцянки Садового: АТП-1 нарешті надало дані GPS лише одного маршруту

У Львові спостерігати за рухом автобусів №3А відтепер можна у режимі он-лайн на сайті Easywаy. Львівський перевізник АТП-1, що обслуговує цей маршрут, надав ресурсу дані GPS усіх автобусів маршруту. До кінця року до ініціативи мають долучитися й інші львівські перевізники, пише ZAXID.NET

Тепер на сторінці маршруту відображається місце перебування автобусів. Також на сторінці постійно відбувається розрахунок часу прибуття маршруток на зупинки. Для того, щоб дізнатися, за скільки часу прибуде автобус до потрібної маршрутки, потрібно навести на назву зупинки.

«Відтепер справа – за іншими перевізниками, кожен з яких пообіцяв на першому етапі надати інформацію по одному своєму маршруту. Маємо підтвердження від компаній "Успіх БМ" та "Фіакр", що дані по маршрутах 53 та 13 відповідно будуть надані наступного тижня», – йдеться у повідомленні розробників. До нового року розробники планують запустити GPS-дані по всіх маршрутах Львова.

Нагадаємо, також у Львові має запрацювати система GPS-спостереження, яку запроваджує міська влада. Ще у червні 2012 року у Львівській міській раді заявили, що громадський транспорт хочуть обладнати пристроями навігації. Моніторинг проводитимуть у Центрі керування рухом та в управлінні транспорту.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: