Працівників ТРК "Львів" відзначили грамотами

Сьогодні, 15 листопада 2013 року, в переддень професійного свята працівників телебачення та радіо представники органів влади та профспілок нагородили чимало працівників ТРК «Львів».

Зокрема, представник Львівської облдержадміністрації Дмитро Посипанко нагородив почесними грамотами за високий професіоналізм та багаторічну творчу працю Андрія Угрина, Юлію Роїк і Галину Пигитяк.

За вагомий внесок у розвиток телерадіожурналістики та об’єктивного висвітлення проблем Львівщини працівників ТРК «Львів» привітав перший заступник міського голови Олег Синютка і нагородив подяками: Мар’яна Валько, Івана Лужного, Христину Купльовську, Марію Цицу і Тараса Самуляка.

Роботу працівників також відзначила Львівська обласна профспілка працівників культури України. Зокрема її голова  Михайло Підгурський за сумлінну працю і високий професіоналізм  нагородив подяками та грошовими преміями таких працівників: Христину Король, Роксолану Басараб, Олену Гудзяк та Ореста Стецьківа.

Особливо приємними для телевізійників були вітання генерального директора ТРК «Львів» Миколи Шевчука, який відзначив їхню роботу подяками та грошовими преміями: Ольгу Газду, Ірину Шумик, Ігора Палюху, Степана Герасиміва, Михайла Когутанича, Галину Рокецьку, Вікторію Холстиніну, Наталю Лозову, Наталю Палько, Михайла Куруса та Ярину Матвіїв.

Генеральний директор Микола Шевчук ще передав подяки від голови Державного комітету телебачення і радіомовлення України Олександра Курдіновича працівникам ТРК «Львів» Іванні Федів та Світлані Пігулі за значний особистий внесок у розвиток інформаційної сфери, сумлінну працю та високий професіоналізм.

Нагадаємо, історія свята розпочалася 16 листопада 1924 року – цього дня у Харкові в ефір вийшла перша радіопрограма. На Західній Україні телебачення з'явилось 24 грудня 1957 року у Львові, зараз ТРК «Львів».

Прес-служба ТРК «Львів»

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: