Сало проінспектував будівництва пункту пропуску «Грушів – Будомеж»

Сьогодні, 15 листопада, відбулась робоча поїздка голови Львівської облдержадміністрації Олега Сала до Яворівського району. В рамках поїздки керівник області ознайомився із станом будівництва пункту пропуску «Грушів – Будомеж» та зустрівся із представниками делегації Республіки Польща.

«Я глибоко переконаний, що цей митний перехід стане одним із найкращих у Львівській області, адже тут працюватиме 7 смуг для перетину кордону, що значно  пришвидшить переїзд наших громадян до Республіки Польща», – наголосив голова ОДА.

Окрім цього очільник області повідомив, що до 25 листопада планується завершити всі роботи і уже 2 грудня митний перехід буде урочисто відкрито.

«Навесні ми плануємо провести інвентаризацію усіх доріг у Львівській області та визначити ступінь зношеності дорожнього полотна на різних ділянках. Цей аудит  дасть змогу системніше підійти до процесу ремонту доріг, а також пришвидшить виділення державних коштів. Окрім цього, ми будемо залучати інвесторів під державні програми. Робота в цьому напрямку вже проводиться», – поінформував Олег Сало.

прес-служба ОДА

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: