Сало вручив обласні премії науковцям та працівникам Львівських вишів (фото)

Сьогодні голова Львівської облдержадміністрації Олег Сало взяв участь у врученні обласних премій працівникам наукових установ НАН України та вищих навчальних закладів ІІІ-IV рівнів акредитації Львівської області. Урочистості були приурочені Всесвітньому Дню науки, який щорічно відзначається 10 листопада.

У вітальному слові Олег Сало наголосив, що Львівщина на сьогодні є одним із головних наукових та освітніх центрів України. «Тут працює понад 80 наукових установ та підприємств з потужною базою, яка складає основу наукової структури регіону. Саме тому завданням влади є партнерство з науковцями в утворенні й реалізації програм культурного і соціально-економічного розвитку», -  зазначив очільник ОДА.

Також керівник області висловив щирі слова подяки усім науковцям, викладачам, майбутнім вченим та аспірантам за увагу до вирішення важливих проблем Львівщини. «Переконаний, що лише спільними зусиллями інтелектуальної, управлінської та господарської еліти області ми зуміємо напрацювати та втілити в життя нові напрями, інноваційні моделі та дієві механізми реалізації планів соціального та економічного розвитку нашого краю», – додав О.Сало.

Зазначимо, загалом преміями та дипломами лауреатів нагороджено 109 осіб: 20 премій «Відомим ученим і знаним фахівцям» у сумі 11 470 грн. та 89 премій «Талановитим молодим ученим і спеціалістам» у сумі 8096 грн.

прес-служба ОДА

сало_1 сало_2 сало_4

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: