У Львові пройдуть традиційні «Зимові зустрічі»

Вже втретє цього року конкурс-фестиваль українських вокалістів “Зимові Зустрічі” збирає виконавців української пісні по всіх світах.

Про це Дивись. Інфо повідомили організатори фестивалю

Організований вперше в 2011 році в співпраці "Порталу українських мінусовок" minus.lviv.ua з агенцією святкових послуг "Персона грата", це свято української пісні вже стало традиційним та популярним як серед юних учасників (наймолодшій учасниці було 4 роки), так і серед старшого покоління (найстаршій учасниці було 72 роки).

Журі конкурсу завжди складається з викладачів вокалу та відомих виконавців української пісні, серед котрих були Софія Федина, Назар Савко та Ірина Чікель.

Варто зазначити, що журі завжди об'єктивно підходить до оцінки вокальної майстерності виконавців  і вплинути на їх рішення неможливо.

І цього року в планах організаторів багато змін на краще:

  • попередньо планується що фестиваль триватиме два дні (30 листопада та 1 грудня 2013 року), щоб більше цікавих виконавців мали можливість виступити;
  • буде створено телевізійну версію конкурсу-фестивалю;
  • цьогорічний конкурс-фестиваль “Зимові Зустрічі 2013″  традиційно буде проходити в ресторані “Гетьман” за адресою Львів-Винники, вул. Галицька, 57г;
  • три гран-прі фестивалю поїдуть на міжнародний конкурс “Fiestalonia” (Іспанія), котрий буде проходити  8 – 15 лютого 2014 р на узбережжі Коста Брава;
  • вже традиційно буде відбуватися он-лайн трансляція фестивалю і Інтернеті.

Родзинкою цьогорічного конкурсу-фестивалю будуть три гран-прі, а саме три поїздки на Міжнародний фестиваль – конкурс Фолькльору в Каталонії  (Іспанія)

На даний час на участь у конкурсі-фестивалі уже зареєструвалися учасники з шести областей України. Але реєстрація ще триває і організатори розраховують на більшої кількості учасників зі Східної  та Центральної України.

Організатори конкурсу-фестивалю українських вокалістів “Зимові Зустрічі” не ставлять перед собою завдання заробити гроші, тому всі кошти за реєстрацію витрачаються на харчування учасника і на його призовий (подарунковий) фонд.

Положення про конкурс:

  На конкурс дозволяється подавати тільки зразки вокальних робіт українською мовою в категорії авторської пісні, народної пісні чи кавер-версії відомих хітів. Пісні під оригінальний супровід відомих українських естрадних виконавців (без письмової згоди виконавця) не допускаються з метою застереження авторських прав.

  Кожен учасник для участі в конкурсі може подати тільки одну композицію в кожній категорії. (Тобто виконавець може виконати одну пісню в сольному виконанні і одну пісню в багатоголосому виконанні, але не більше двох виходів на сцену загалом).

  Для участі в конкурсі потрібно подати детальну інформацію про колектив чи виконавця (керівник, наставник, інформація про досягнення і так далі.

  Переможців у конкурсі визначає журі, склад якого, з метою мінімізації можливих впливів, буде озвучено на самому конкурсі.

  Разом із заявкою на участь учасник має обов’язково вказати технічний райдер. (Кількість мікроофонів, можливо комбіки для додаткового інструменту і так далі).

Конкурс-фестиваль українських вокалістів "Зимові Зустрічі"  http://winterfest.com.ua/

Оргкомітет: Роман Метельський  +38 (067) 675 93 84, Микола Мисик +38 (067) 340 36 03

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: