У наступному році на Львівщині працюватиме пересувна лабораторія для здійснення енергоаудиту

Заступник голови Львівської обласної ради Валерій П'ятак провів нараду щодо виконання заходів проекту ЄС-ПРООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду II».

Учасники наради поінформували Валерія П'ятака про поточну роботу проекту, зокрема, – про створення Технічного комітету, який вже відібрав 13 мікропроектів – претендентів на виготовлення проектно-кошторисної документації (ПКД) за кошти обласного бюджету.

На наступному засіданні Технічного комітету буде визначено шість об'єктів, для яких ПКД буде виготовлено в 2013 році. Учасники наради рекомендували Технічному комітетові до шести основних претендентів додати чотири резервні об'єкти.

Представник проекту ЄС-ПРООН Ігор Назар поінформував учасників наради, що вже оголошено тендер на закупівлю автомобіля та необхідних технічних засобів для енергоаудиту (тепловізора). До кінця року такий автомобіль буде закуплено за кошти проекту ЄС-ПРООН.

Підсумовуючи нараду, Валерій П'ятак наголосив на необхідності звернути особливу увагу на підготовку фахових спеціалістів для роботи з обладнанням для енергоаудиту.

прес-служба облради

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: