Україна повинна триматись за руки і не ділитись за політичними партіями, - Герман (відео)

Радник Президента України Ганна Герман приїхала до Львова передати прохання Президента України Віктора Януковича до усієї української спільноти та до усіх українців зокрема.

Про це на прес-конференції розповіла Радник Президента України Ганна Герман, повідомляє кореспондент Дивись. Інфо.

«Щоби відзначення 80-х роковин Голодомору відбулось у атмосфері толерантності і поваги до жертв Голодомору, щоби ми показали, що ми – єдиний народ, що ми усі спільно шануємо жертв Голодомору і не ділимось тут на політичні партії та погляди. Ця дата однаково дорога і близька усім громадянам України», - повідомила Ганна Герман.

За її словами, саме про це сьогодні йшлось на засідання оргкомітету у Києві і саме про це йшлось на зустрічі Костянтина Грищенка із представниками громадських організацій та опозиції у Києві.

«Ми постановили, що представники влади будуть брати участь у заходах не лише тих, що організує оргкомітет і вони вважатимуться офіційними, але й у тих заходах, які буде організовувати опозиція чи громадські організації. Таким чином, ми домагаємось того, щоби у ці дні Україна трималась за руки і не ділилась на політичні партії і я думаю, що це повинен бути добрий знак і для України, і для світу», - пояснила Радник Президента України.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: