Качмарик вручив працівникам науки Львівщини грошові премії (фото)

У Львові відбулися урочистості з нагоди вручення працівникам наукових установ НАН України та вищих навчальних закладів III-IV рівнів акредитації премії Львівської обласної ради та Львівської облдержадміністрації.

Від імені голови Львівської обласної ради Петра Колодія наукових працівників привітав голова постійної комісії з питань бюджету, соціально-економічного розвитку та комунальної власності Львівської обласної ради Ярослав Качмарик та вручив їм з цієї нагоди дипломи Львівської обласної ради і Львівської обласної державної адміністрації та грошові премії.

«Висловлюю шану науковцям, які займаються науковою, фундаментальною роботою. Ця праця дає можливість кожному з Вас самовиразитися і відчути себе майбутнім України. Адже щодень Вашої роботи – це те, що формує нашу державу. І, дай Боже, щоби у нас наукою опікувались розумні люди!», – відзначив Ярослав Качмарик.

Голова постійної комісії з питань бюджету, соціально-економічного розвитку та комунальної власності Львівської обласної ради також зауважив, що Львівська обласна рада, як і кожен орган місцевого самоврядування на Львівщині, користується доробками науковців. «Подавайте свої пропозиції і ми обов’язково будемо їх враховувати», – зазначив Ярослав Качмарик.

Зі свого боку голова Західного наукового центру НАН України і МОН України, академік НАН України Зіновій Назарчук подякував за ці відзнаки для науковців, а також зауважив, що вже 12 років поспіль науковці отримують від обласної влади винагороди за свою працю. «Для нас важливі не лише матеріальні винагороди, але й увага до праці наукових працівників», – наголосив Зіновій Назарчук.

прес-служба облради

Качмарик2 Качмарик3

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: