«Львівтеплоенерго» прокладає нову теплову мережу до будинків КЕВ на вул. Стрийській

 

ЛМКП «Львівтеплоенерго» за власний кошт замінює теплову мережу до будинків БУ-4. Таке рішення прийнято керівництвом міста у зв’язку з критичною ситуацією, що склалась з подачею опалення в будинки військових. Як зазначають у «Львівтеплоенерго», військові обіцяли повернути кошти підприємству за ремонт.

«Мережі, по яких подається теплоносій в будинки БУ-4, у жахливому стані. Постійно відбуваються пориви. Навіть за цей опалювальний сезон було чимало аварій. Керівництвом прийнято рішення за власні кошти ЛМКП «Львівтеплоенерго» зараз прокласти на вул Стрийській нову мережу. На місці працюють аварійні бригади, роботи розпочали ще вчора», - розповіли в ЛМКП «Львівтеплоенерго».

Відтак, без опалення зараз перебуває 4 будинки КЕВ – на вул. Стрийській, 63, 65, 69 та 71. Опалення не подається через пориви на мережі.

«Зараз працівники на вул. Стрийській міняють мережу. Буде прокладено 540 м нової труби, попередньо ізольованої. Керівництво КЕВ уклало угоду з нашим підприємством. Відтак, ми замінюємо мережу, актуємо роботи і КЕВ має повернути нам кошти. Хоча КЕВ має перед ЛМКП «Львівтеплоенерго» борги ще за попередні роботи – за 2012 та 2013 роки. Сума боргу за 2013 рік становить 300 тис грн», - зазначають у ЛМКП «Львівтеплоенерго».

Нагадаємо, окрім боргу перед компанією AVE за вивезення сміття, фірмі, яка обслуговує ліфти, БУ-4 заборгувало 1,5 млн грн, ЛМКП «Львівтеплоенерго» - близько 8 млн грн.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: