У Львові є велика загроза для мешканців міста, - Садовий (відео)

Підвищення рівня соціального забезпечення людей похилого віку - одне з головних завдань влади (відео)

Міський голова Львова звернувся до керівництва СБУ щодо діяльності в місті секти Догнала. Також мер розповів, що на четвер, на сесію міської ради, буде винесено питання про заборону діяльності цієї секти біля церкви свв. Петра та Павла (костелу Єзуїтів).

«У нашому древньому Львові завжди з повагою відносились і відносяться до людей різних національностей і різних конфесій. У Львові є більше 120 храмів.

Два роки тому у Львові відкрився новий храм – Петра та Павла, в колишньому костелі Єзуїтів. Цей храм був закритий 65 років. Там було книгосховище бібліотеки ім. Стефаника. Вивезли більше 2,5 млн томів. Сьогодні храм відкритий і люди з радістю ходять туди молитись. Але останнім часом виникають проблеми – людям заважають молитись, погрожують. Хто це робить? Вони називають себе сектою Догнала чи догналітів. Дуже часто одягаються як монахині, провокують на різні конфлікти, використовують різну техніку. Це велика загроза для наших львів’ян. Міська рада звернулась в суд про заборону вчиняти їм свої дії. Ніхто не має права забороняти людям молитись в храмі. Я звернувся з відповідним листом до Служби безпеки України. В четвер, на сесії міської ради, ми приймемо ще відповідну ухвалу, якою повністю підтримаємо нашу церкву, щоб ніхто не заважав вірним молитись під час Богослужінь», - зазначив міський голова Львова Андрій Садовий.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: