Україна віддала кінематограф іноземцям, - Андрієнко (відео)

Україна повністю віддала український кінематограф і кінопрокат іноземцям. До Незалежності України у нас було 300 тисяч кінотеатрів, а станом на сьогодні їх залишилось всього-на-всього 150 залів, де можна дивитись кінофільми.

Про це на прес-конференції у Львові повідомив актор Віктор Андрієнко, повідомляє кореспондент Дивись. Інфо.

За словами Андрієнка, у Львівській області також уже не залишилось жодного кінотеатру.

«Також ще є 200 залів по 20-30 місць, де дивляться DVD. Знаєте, які нам даються сеанси на дитяче кіно – о 10 ранку і о 22:40. Зранку діти у школі, а так ввечері ні одна дитина не піде дивитись кіно», - розповів актор.

Він також зазначив, що в Україні у 2013 році виходить 20 сучасних українських кінофільмів. «Про це не знає ані суспільство, ані журналісти. Це перемога, про яку ніхто не знає», - зазначив актор.

Також Віктор Андрієнко розповів про те, що коли у Львові вперше відбувся показ фільму «Іван Сила», у місті ніхто не знав, що такий фільм є і що він вийшов.

«Я думав, що Львів підтримає краще, аніж Трускавець, Тернопіль, Запоріжжя, а виявилось, що Львів не знав про цей фільм. Я досі не зрозумів, чому так сталось», - сказав Віктор Андрієнко.

З його слів, опісля було зроблено промо-акції фільму, тому уже учора у Кінотеатрі імені Довженка на Сихові був натовп людей, які хотіли потрапити на сеанс цього фільму.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: