Нардеп поскандалив у центрі Львова

Народний депутат України Ярослав Гінка сьогодні, 17 листопада, у центрі Львова поскандалив із працівниками ДАІ.

Про це у Фейсбуці повідомила власкор ТСН у Львові Наталка Волосацька.

«Чому народні депутати думають, що їм усе можна і усе дозволено. Нині стала свідком як один з обранців порушив ПДР (точніше порушила його подруга, дружина чи хто там іще не знаю). Припаркувалась (припаркувались) у центрі міста під знаком "Зупинку заборонено". Підходить працівник ДАІ і просить водійку показати права. І тут почалось...Депутат вибігає з авто, починає штовхати даівця, тицяти посвідченням і казати мовляв ловіть краще п’яниць за кермом, а не народних депутатів. Ситуація виглядала карикатурно», - написала журналіст.

За її словами, працівник ДАІ намагався вгомонити чоловіка, взяв його за лікоть, та нардеп згадавши, мабуть, про свою недоторканність став кричати "заберіть від мене руки".

«Тривало це 3-5 хвилин. Зібрались вдячні глядачі, які знімали на телефони та фотики. Якщо хтось має відео цієї події, поділіться, будь-ласка. Я зняла лише фрагмент цієї штовханини», - написала журналіст.

Натомість Ярослав Гінка у Фейсбуці виклав і свою версію цієї події: «Всі накинулись на мене з критикою і це логічно, адже в теперішній час слово депутат викликає в людей негатив. Не сперечаюсь, правила дорожнього руху порушувати не можна і відповідальність потрібно нести всім без винятку, чи то депутатам чи суддям чи прокурорам, але є одне але. Хто дозволив людині в формі посягати на честь та гідність громадянина України. Всі бачили, що відбувалось після того як я вийшов з авта, але ніхто не запитує, що призвело до конфлікту. Я боровся і буду боротись з несправедливістю і хамством у виконанні людей у погонах. Дякую за розуміння, хоча я ж депутат, а це викликає негатив...».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: