Садовий завжди шукає людей

Наразі міський голова Львова не має кандидатури на заміщення посади заступника міського голови з гуманітарних питань.

«На посаду заступників міського голови конкурси не оголошуються. Це виключна прерогатива міського голови – подавати кандидатуру на затвердження сесії міської ради. Я вже більше 2 років подаю на сесію пропозицію про коригування виконавчого комітету, бо в нас пан Броневицький ще зі старого складу. Депутати це не голосують.

Виконувати обов’язки в певній частині буде керуюча справами виконкому Марта Литвинюк та директор департаменту Олег Березюк. Василя Косіва складно замінити, але він залишається радником і членом виконавчого комітету, тому певні доручення буде виконувати.

Я завжди шукаю людей. Кожен урядник, який працює в міській раді, знає простий принцип: якщо завтра на ту чи іншу посаду я знайду людину, яка зможе краще виконувати роботу, я їй цю посаду запропоную. Знайти підготовленого, хорошого заступника з гуманітарних питань – надзвичайно важко. Сьогодні достатньо успішно працює департамент гуманітарної політики, є дуже сильні керівники управлінь. Думаю, що ми будемо спільно коригувати ситуацію і на управлінні містом це не позначиться негативно», - розповів міський голова Львова Андрій Садовий.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: