У 2014 році «Форум видавців» проведе чимало заходів

ГО «Форум видавців» у 2014 році буде організовувати чимало подій, з метою популяризації читання, розвитку книговидання і літератури в Україні.

Зокрема, у лютому відбудеться тренінг з промоції літератури через переклад. Це буде одна з останніх публічних активностей у межах проекту Book Platform.

Протягом лютого-травня триватиме Всеукраїнський конкурс і фестиваль дитячого читання «Книгоманія». Конкурс проводиться на базі обласних бібліотек для дітей, ЦБС для дітей та самостійних бібліотек (філій) для дітей областей, АР Крим, міст Києва, Львова і Севастополя. Конкурс проводиться в 3 етапи: місцевий, районний, обласний; в кожному етапі визначається по 1 переможцю у кожній віковій категорії (6, 7, 8 класи), які продовжують змагатися в наступних етапах. Переможці обласних етапів, а також 3-го етапу в АР Крим, містах Києві, Севастополі і Львові отримують звання «Найкращий читач України». Головний приз: участь у фестивалі дитячого читання «Книгоманія» (в рамках 8-го Міжнародного дитячого фестивалю у Львові).

13-16 березня відбудеться представлення українського стенду і літературної програми на Лейпцизькому книжковому ярмарку в рамках програми «Транзит». Проводиться за сприяння Благодійного фонду Ріната Ахметова «Розвиток України».

16-18 травня відбудеться 8 Львівський міжнародний дитячий фестиваль (книжковий ярмарок «Форум видавців – дітям», фестиваль дитячого читання «Книгоманія», майстер-класи, ігри, розваги). Близько 300 безкоштовних заходів для дітей та їхніх батьків, у тому числі понад 150 майстер-класів з різних видів творчості, ігор та спорту. Проводиться за сприяння Фундації Сoca-Cola.

22-25 травня відбудеться представлення українського стенду і літературної програми на Варшавському книжковому ярмарку, у співпраці з польськими партнерами.

У вересні відбудеться 21 Форум видавців у Львові: Книжковий ярмарок і Львівський міжнародний літературний фестиваль.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: