Компанія Nravo приєднується до Львівського кластеру ІТБП

Компанія Nravo – лідер в розробці ігор для мобільних телефонів – стала членом Львівського кластеру інформаційних технологій та бізнес-послуг. Компанія має представництва у Чикаго, Києві, Львові, Москві та Варшаві. Багатокористувацькі браузерні ігри від Nravo – це завжди хіти, і це підтверджено масовою відвідуваністю. Компанія дбає, щоб в її ігри було не лише цікаво, а й зручно грати, тому ігри від Nravo адаптовані під усі мобільні браузери і доступні в найпопулярніших соціальних мережах.

«Ми маємо єдину ціль – розвиток ІТ індустрії Львова, а приєднання нових учасників до Кластеру лише підтверджує це твердження. Долучення компанії Nravo до учасників нашої спільноти, зміцнює наші позиції», - говорить виконавчий директор Кластеру Степан Веселовський.

Вступаючи до Кластеру, компанія Nravo долучається до розвитку та реалізації важливих проектів Кластеру у сфері розвитку екосистеми інформаційних технологій та бізнес-послуг Львова.

Андрій Табачин, CEO компанії Nravo, зазначає: «Наша команда, створюючи ігри, в першу чергу, дбає про інтереси наших клієнтів - гравців. Кожен день ми вдосконалюємо наш продукт, щоб він відповідав вимогам часу, був максимально цікавим та зручним. Однак, нас турбує не тільки розвиток та майбутнє нашої компанії та продуктів. Ми не байдужі до майбутнього IT-бізнесу в Україні загалом. Вступаючи до Львівського кластеру інформаційних технологій та бізнес-послуг, ми підтримуємо IT-сферу Львівщини та говоримо про готовність нашої компанії робити усе можливе для її невпинного розвитку та зміцнення».

Довідка

Львівський кластер інформаційних технологій та бізнес-послуг – це асоціація провідних компаній з галузі інформаційних технологій (IT) та аутсорсингу бізнес-процесів (BPO), які спільно взяли на себе ініціативу з проведення системних змін у бізнес-середовищі міста.

Христина Процак

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: