На Турківщині оберуть депутата сільської ради

За інформацією начальника відділу ведення Державного реєстру виборців Турківської районної державної адміністрації Галини Стефаник, в неділю, 24 листопада, відбудуться проміжні вибори депутата Ясеницької сільської ради Турківського району.

Балотується на цю посаду один кандидат – Мись Михайло Дмитрович, 20.11.1963 р.н., позапартійний, самовисуванець, директор Ясеницького навчально-виховного комплексу. У зв’язку з тим, що голосування проводиться по одному кандидату в депутати, кандидат вважатиметься обраним депутатом, якщо він одержить більше половини голосів виборців, які візьмуть учать у голосуванні.

Проміжні вибори призначені Ясеницькою сільською виборчою комісією у зв’язку з достроковим припиненням повноважень депутата Ясеницької сільської ради Вовка Івана Миколайовича (позапартійний), який був обраний у виборчому окрузі № 12, пов’язаним з його смертю, керуючись частиною п’ятою статті 14 Закону України “Про вибори депутатів Верховної Ради Автономної Республіки Крим, місцевих рад та сільських, селищних, міських голів”.

Відповідно до норм, затверджених постановою ЦВК від 15 вересня 2010 року № 351, дільнична виборча комісія забезпечена відповідним приміщенням, обладнанням та інвентарем для підготовки та проведення голосування. Також впроваджено заходи щодо забезпечення громадського порядку та охорони виборчої документації.

На виконання статті 30 згаданого Закону відділ ведення Державного реєстру виборців Турківської районної державної адміністрації передав два примірники попередніх списків виборців Ясеницькій сільській виборчій комісії.

прес-служба ОДА

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: