Сало перевіряє Пустомитівську РДА

Голова Львівської облдержадміністрації Олег Сало учора, 18 листопада, підписав розпорядження «Про створення робочої групи з перевірки виконання основних повноважень Пустомитівською районною державною адміністрацією». Текст розпорядження є на сайті ЛОДА.

Згідно із документом, робоча група 18-19 листопада повинна перевірити виконання Пустомитівською РДА соціально-економічних і культурних показників. А завтра о 16:00 про результати перевірки вона повинна відзвітувати керівництву ЛОДА. Контроль за виконанням розпорядження О.Сало поклав на в.о. заступника голови ЛОДА, керівника апарату ОДА Андрія Мадзяновського.

Голова Пустомитівської РДА Ігор Чопко коментувати розпорядження О.Сала відмовився. «Я чужі розпорядження не коментую», — сказав він Galnet.

Водночас з конфіденційних джерел нам стало відомо, що приводом до цього розпорядження могло стати нещодавнє розпаювання сімнадцяти гектарів землі у селах Наварія та Лісновичі мешканцями Мостищини, звідки родом сам голова Пустомитівської РДА І.Чопко.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: