Угоди про Асоціацію не буде, - євродепутат

Шанси України на підписання угоди з Європейським союзом незначні, оскільки резидент Віктор Янукович вів переговори з ЄС недобросовісно. Про це в ефірі радіо Jedynka повідомив депутат Європейського парламенту від Польщі Яцек Саріуш-Вольський.

«Це сумна реальність. Президент Янукович занадто довго недобросовісно вів переговори з Європейським Союзом», – цитує пана Саріуш-Вольського Rzeczpospolita.

Євродепутат зазначив, що президент України, керуючись короткостроковими інтересами, прислухався до порад Росії. Зокрема, він нагадав про недавні закриті переговори Віктора Януковича з президентом РФ Володимиром Путіним.

«Схоже, що рішення вже прийнято. Переговори з президентом Володимиром Путіним про обрання Віктора Януковича в 2015 році», – сказав він.

При цьому європолітик зазначив, що підписання угоди про асоціацію між Україною та ЄС вже малоймовірне. На його думку, більше шансів на підписання з'явиться після президентських виборів в Україні в 2015 р.

Яцек Саріуш-Вольський також пояснив, що умови, які Європа ставить перед Україною – звільнення з в'язниці екс-прем'єр-міністра Юлії Тимошенко – результат стурбованості у зв'язку з вибірковим правосуддям в Україні.

Як повідомляв НБН, 15 листопада в лікарню до Юлії Тимошенко не пустили Арсенія Яценюка, Юрія та Ірину Луценко, а також Яцека Саріуш-Вольського.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: