70% молоді має бути забезпечено доступом до занять спортом, - Янукович

20 листопада голова Львівської ОДА Олег Сало урочисто відкрив дитячий спортивний майданчик на території навчально-виховного комплексу Буської ЗОШ І-ІІІ ступенів №2, повідомила прес-служба ОДА

Керівник області наголосив, що завданням влади є забезпечення усіх необхідних умов для популяризації спорту та фізичного виховання кожного громадянина області.

«Насамперед ми прагнемо, щоб у кожному селі на Львівщині, де є школи, було облаштовано такі дитячі спортивні майданчики із тренажерним обладнанням. Президент України ставить перед нами завдання, аби щонайменше 70% молоді було забезпечені доступом до занять спортом», – сказав Олег Сало.

Також під час урочистостей голова ОДА вручив району 40 м’ячів та висловив сподівання на високі спортивні здобутки мешканців Львівщини.

Зазначимо, спортивний майданчик  на території НВК Буської ЗОШ І-ІІІ ступенів №2 обладнано 6-ма тренажерами, які призначені для тренування усіх груп м’язів.

Нагадаємо, майданчик встановлено в рамках виконання обласної цільової програми “Спортивний майданчик” на 2011-2016 роки, затвердженої рішенням Львівської обласної ради. Загалом у 2013 році передбачено облаштувати 30 спортивних майданчиків. На облаштування майданчиків виділено 1 млн гривень. Вартість одного майданчика становить 33 300 гривень. Станом на 20 листопада 2013 року в області вже облаштовано 10  майданчиків.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: