Садовий проситиме Сала про допомогу (відео)

Цього року Львів закупив нову снігоприбиральну техніку – 35 одиниць техніки та 2 обладнання. Для цього з міського бюджету виділили 18 млн 821 тис. грн. Окрім нової техніки, до прибирання міста в зимовий період ШРП залучатимуть ще 120 одиниць техніки, що перебуває на балансі комунальних підприємств. Проблема – що казначейство не перераховує кошти і місто не може отримати частину техніки, яку закупило. Про це розповів міський голова Львова Андрій Садовий.

«9 млн грн лежить на рахунках казначейства, які не проплачуються. Ми провели тендер, закупили більше 30 одиниць техніки. Певну частину техніки нам вже передали. Іншу не передають, потрібна проплата. Вчора це питання я піднімав перед Віце-прем’єр-міністром. Буду просити голову обласної адміністрації, щоб він втручався.

Минула зима показала, що техніки недостатньо. Ми докупили техніку, але треба, щоб казначейство гроші пропустило. Більше 90 млн грн сьогодні заблоковано на рахунках. Такої ситуації ще не пам’ятає ніхто в Україні. Але, не зважаючи на всі ці проблеми, місто буде прибиратися. Це персональна і пряма відповідальність кожного керівника району, бо техніка розподілена між всіма районами. Звичайно, якщо будуть сильні снігопади, тоді будемо просити людей бути більш уважними, як це було минулого року. Щоб люди максимально не користувались своїм приватним транспортом, щоб розуміли ситуацію», - розповів міський голова Львова Андрій Садовий.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: