У Львівській області користувачі найчастіше переходять на сайти за посланнями (інфографіка)

За даними Яндекс.Метрики, українські користувачі заходять на сайти напряму, тобто із закладок або за допомогою адресного рядка браузера, лише в одному випадку із трьох. В інших випадках вони переходять на сайти за посиланнями. Приблизно у 4 % випадків відвідування починаються за посиланнями із соціальних мереж.

У Львівській області основну частину трафіку із соцмереж на веб-сайти дають ВКонтакті, Однокласники, Фейсбук і "Мой Мир". Очевидний лідер (71 % переходів) ― ВКонтакті. 13 % переходів на Львівщині здійснюється з Однокласників, 11 % ― із Фейсбука, причому його частка тут значно вища, ніж у решті областей, окрім Київської. 2 % візитів відбувається з "Моего Мира" та ще 3 % ― із Твіттера, LiveJournal, Google+ та інших менш популярних соцмереж.

Трафік із ВКонтакті росте протягом дня, у міру того, як у школярів і студентів, котрі складають значну частину аудиторії ВКонтакті, закінчується навчання. Пік переходів із "доросліших" Однокласників і "Моего Мира" припадає на період з 19 до 23 години. А ось із Фейсбука і Твіттера протягом дня приходять рівномірно.

Кількість переходів із російських соцмереж практично не залежить від дня тижня, тоді як кількість візитів із Твіттера і Фейсбука у вихідні падає приблизно на 35 %.

Майже 7 % усіх переходів із соцмереж на сайти здійснюють користувачі мобільних пристроїв. Розподіл переходів із соцмереж сильно відрізняється від платформи до платформи.

метрика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: