У Львові проходять фінальні змагання Кубку України з кульової стрільби (фото)

19 листопада 2013 року у стрілецькому комплексі навчально-спортивної бази літніх видів спорту МО України у м. Львові урочисто розпочався відкритий фінал Кубка України з кульової стрільби.

Ці представницькі змагання за участі понад 150 кращих спортсменів-стрільців України проводяться Міністерством молоді та спорту України за активного сприяння управління молоді та спорту Львівської облдержадміністрації, Федерацій стрільби України та Львівської області.

Окрім збірних команд 14 областей України, АР Крим та міста Києва, до Львова на ці змагання прибула також і збірна команда Казахстану.

Учасників змагань вітали: заступник начальника управління молоді та спорту Львівської облдержадміністрації Оксана Вацеба, головний тренер національної збірної команди України Анатолій Кукса, представник галузевого Міністерства, старший тренер збірної команди України Анатолій Криворучко, головний суддя змагань Степан Старінський та ін.

Під час урочистої церемонії відкриття цих змагань, які на львівському стрільбищі є останніми стартами національного рівня сезону 2013 року, посвідчення Заслуженого майстра спорту з кульової стрільби отримав титулований львів’янин Роман Бондарук (тренери В. Серединський і Р. Бондарук (страший)), а молодий перспективний львівський спортсмен Андрій Кузів (тренери Р. Коневич та В. Оліярник) – посвідчення «Майстер спорту України» з кульової стрільби.

Оплески від учасників змагань отримали також учасники Театру спорту Львівського державного університету фізичної культури - акробати Катерина Коцур, Юлія Леськів, Ганна Муляр й танцюристка Катерина Комар за яскраву показову спортивно-танцювальну програму (тренери Аліна та Михайло Сениці).

Змагання кращих представників кульової стрільби України триватимуть на навчально-спортивній базі літніх видів спорту МО України у м. Львові до 27 листопада ц.р. Змагання розпочинаються з 10години щоденно.

Вхід для усіх уболівальників вільний.

стрільба2 стрільба3 стрільба4 стрільба5

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: