У Львові започаткують нову дискусійну платформу

28 листопада в рамках V Міжнародного туристичного форуму «Перемагай з Левом!» вперше відбудеться Стратегічна сесія «Економіка індустрії гостинності: Великі можливості. Диверсифікація. Сталий розвиток». Це нова дискусійна платформа для обміну успішним досвідом, прийняття стратегічних рішень та налагодження партнерств, - повідомляють організатори.

Як повідомив організатор Форуму Андрій Сидор, сесія щороку збиратиме топ-менеджерів компаній галузі, керівників міст та держав, провідних експертів, медіа для дискусії про туризм та індустрію ділової гостинності як локомотив економіки дестинацій, синергії галузей і бізнесів, їх економічного та інвестиційного потенціалу в контексті європейських тенденцій та українських перспектив.

Серед експертів сесії - Андрій Садовий, міський голова Львова, Іоланта Бенюлєне, директор туристичної ради та конгрес-бюро Вільнюса, Олександр Лієв, міністр курортів та туризму Автономної Республіки Крим, Георгі Сігуа, голова Національної туристичної адміністрації Грузії, Том Галтон, експерт індустрії ділової гостинності, директор з міжнародних зв’язків IMEX Group, Людмила Корженевська, Міжнародні Авіалінії України (МАУ), Ніколас Грінфілд, Європейська Асоціація туроператорів (ЕТОА). Учасниками дискусії також будуть: Ярослав Камінскі, віце-мер Вільнюса, Валдас Клімантавічюс, директор адміністрації самоуправління Вільнюса, представники медіа, управлінь туризму міст і регіонів України, департаменту туризму Литовської Республіки,  міжнародного аеропорту Вільнюса.

«Туризм – це не просто пріоритетна галузь розвитку Львова, це гроші, які ми отримуємо у наш міський бюджет, а потім вкладаємо у ремонти шкіл, лікарень, доріг, це нові робочі місця для наших мешканців. Щоб туризм став локомотивом, який витягне нашу економіку на новий рівень, треба ще багато працювати. Тому так важливо проводити у нас світові саміти, конференції. Індустрія ділової гостинності, конференц-туризм – це напрямки, які ми маємо розвивати вже», - каже міський голова Львова Андрій Садовий.

Нагадаємо, 27 та 28 листопада у готелі Citadel Inn Hotel&Resort відбудеться Міжнародний Туристичний форум «Перемагай з Левом!». Цьогоріч захід збере експертів індустрії гостинності, щоб обговорити останні тенденції індустрії гостинності.

 

САЙТ ФОРУМУ: www.congress.lviv.ua

 

ОРГАНІЗАТОРИ:

компанія «Дік-Арт», ГО «Етновир», за підтримки Львівської міської ради

 

ФОРУМ ВІДБУВАЄТЬСЯ ЗА ПІДТРИМКИ ТА ПАРТНЕРСТВА:

Ексклюзивний юридичний партнер: АО «Arzinger»

Стратегічний партнер: Ekonomika Communication Hub

Офіційний авіаперевізник Форуму: Міжнародні Авіалінії України

Генеральний медіа-партнер: ІнвестГазета

Інтелектуальний партнер: Києво-Могилянська Бізнес школа, інтелект-проект kmbs - innovations.com.ua

Партнери Форуму: Citadel Inn Hotel&Resort, European Cities Marketing, Львівський Туристичний Альянс

Бізнес-медіа партнер: DELO.ua

Маркетинг медіа-партнер: Media Marketing Review

Інформаційні партнери: Platfor.ma, LvivToday, Отельер&Ресторатор, Академия Гостеприимства, ot-ot.ua.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: