В обласній раді розпочали процес формування Послання співвітчизникам, які вшановуватимуть 100-ті роковини Голодомору 1932-1933 років

Голова Львівської обласної ради Петро Колодій провів перше засідання робочої групи щодо напрацювання Послання від Львівщини співвітчизникам, які вшановуватимуть пам’ять жертв Голодомору 1932 – 1933 років в Україні у 100-ті роковини трагедії.

Петро Колодій ознайомив членів робочої групи з проектом Послання, який напрацювали в обласній раді. Громадські діячі та науковці, які були запрошені на нараду, обговорили проект документа, запропонували низку доповнень та закликали організаторів заходу продовжити роботу завтра, 20 листопада.

Начальник управління з гуманітарних питань і зовнішніх зв'язків обласної ради Ірина Пукас поінформувала присутніх, що Львівська обласна рада скерувала листи у всі районні ради з пропозицією напрацювати та ухвалити аналогічні звернення.

Відзначимо, що ідея написання Послання співвітчизникам, які вшановуватимуть пам’ять жертв Голодомору 1932 – 1933 років в Україні у 100-ті роковини трагедії, належить Громадському комітету із вшанування пам'яті жертв Голодомору-геноциду 1932-1933 років в Україні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: