Львівський шабаш у день Голодомору (відео)

У суботу, 23 листопада, у день коли вся Україна та цивілізована світова спільнота вшановуватиме жертв Голодомору 1932-1933 років, як геноциду українського народу, Львів відзначатиме по-особливому, повідомляє кореспондент Дивись. Інфо.

У цей день, крім скорботних заходів, які проводитимуться активістами громадсько-політичних сил та мешканцями міста, о 18 годині у кінотеатрі «Київ», що на проспекті Шевченка, 8, відбудеться рок-вечір «Hardcore Attack», який активно анонсується у соціальних Інтернет-мережах.

Особливістю цієї вечірки є те, що її учасниками є члени скінхед-організацій та прихильників неонацистської ідеології зі всієї України, а також гості з Польщі, Росії, Угорщини та Італії, а метою проведення є вшанування ідеологів цієї субкультури та популяризація неонацистських течій серед української молоді.

Нагадаємо, що голова Львівської ОДА Олег Сало, голова облради Петро Колодій та мер Андрій Садовий закликали львів’ян утриматись від святкувань у цю суботу, однак, схоже, їх заклики організатори заходу не почули або проігнорували.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: