ТРК «Львів» пам'ятає про Голодомор

            Для вшанування пам'яті жертв Голодомору в Україні ТРК «Львів» підготував особливу телевізійну програму.

В суботу, 23 листопада 2013 року, ефір ТРК «Львів» присвячений 80-й річниці Голодомору в Україні. Зокрема, о 7.50 год. траслюватимуть документальний фільм заслуженого журналіста та працівника львівського телебачення Василя Глинчака «І тоді пролунав постріл…»: про відважний вчинок крайового провідника ОУН на східноукраїнських землях Миколи Лемика, який заради привернення уваги світу до штучного голоду в Україні застрелив радянського емісара Сталіна, Олексія Майлова.

Цього дня глядачам об 11. 30 год. покажуть фільм із cерії «Українські державники», що видавалися Львівським телебаченням, «Брати» - розповідь про допомогу західних українців своїм братам на території Радянської України під час організованого Москвою штучного голодомору 1932-33 років. О 15.30 год. пряма трансляція заходів з відзначення 80-х роковин вшанування жертв Голодомору.

Також протягом усього дня ТРК «Львів» траслюватиме документальні та художньо-документальні стрічки про Голодомор: «Голодомор. Технологія Геноциду», «Закляття безпам'ятства», «Одужання. Особистий рахунок», «Голод 33» та інші.

Прес-служба ТРК «Львів»

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: