Франковий університет вимагає підписання Угоди про Асоціацію між Україною та ЄС

22 листопада 2013 року відбулося позачергове засідання президії Первинної профспілкової організації працівників Львівського національного університету імені Івана Франка. На засіданні президії постановили:

1.     Ініціювати позачергове невідкладне засідання Вченої ради Університету  та винести на порядок денний питання обговорення розпорядження Кабінету Міністрів України щодо призупинення підготовки підписання проекту Угоди про Асоціацію між Україною та ЄС.

2.     Підтримати заяву Львівської обласної організації профспілки працівників освіти і науки України з вимогою вживання негайних заходів спрямованих на підписання 28-29 листопада 2013 року у Вільнюсі (Литва) Угоди про євроінтеграцію України.

3.     Звернутися до Львівської обласної організації профспілки працівників освіти і науки України, голів профспілкових організацій усіх вищих навчальних закладів Львівщини зі закликом до участі в акціях протесту і координації спільних дій при реалізації цих акцій.

З відповідним листом профспілка вже звернулася до заступника голови Вченої ради Університету професора Василя Височанського.

Нагадаємо, частина студентів Університету вже вийшли на вулиці, висловлюючи свій протест проти призупинення підготовки підписання проекту Угоди про Асоціацію між Україною та ЄС.

Прес-служба Первинної профспілкової організації працівників ЛНУ ім. Івана Франка

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: