На Львівщині проведуть позачергові сесії районних рад

Петро Колодій очолив координаційну раду

Таке рішення ухвалив оргкомітет із створення координаційної ради у зв’язку зі загрозою зриву підписання Угоди про асоціацію між Україною та ЄС. Щодо складу самої ради політичні сили, громадські організації та студентство Львівщини запропонували свої кандидатури. На цей момент процес формування складу ради триває.

Участь в засіданні взяли керівництво та депутати Львівської обласної ради, керівники політичних сил Львівщини, які не представлені в обласній раді, представники громадських організацій та окремі громадські діячі, а також студентів, які сьогодні вийшли на акцію протесту проти згортання урядом України європейського курсу.

Окрім робочих органів координаційної ради учасники засідання визначили її першочергові завдання. Насамперед це узгодження роботи із відповідними координаційними радами, які повинні бути створені в районах та містах області, організація виїзду активістів на акцію протесту 24 листопада у Київ, а також – заклик до місцевих рад області, аби ті на чергових та позачергових сесіях ухвалили до законодавчої та виконавчої влади звернення про недопущення зриву підписання Угоди про асоціацію України з ЄС.

Також учасники засідання ухвалили попередній варіант резолюції, яку зачитають сьогодні ввечері на мітингу на площі біля пам’ятника Т. Шевченку.

Голова Львівської обласної ради Петро Колодій закликає усіх небайдужих до майбутнього Української держави вийти о 19.00 на акцію протесту до пам’ятника Т. Шевченку.

Нагадаємо, сьогодні на 15.00 в сесійному залі обласної ради за ініціативи та безпосередньої участі голови Львівської обласної ради Петра Колодія вбуло скликано засідання оргкомітету із формування координаційної ради. Очолив координаційну раду Петро Колодій.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: