Опозиція не готова воювати з Януковичем, - політолог

Політолог Володимир Фесенко впевнений, що опозиціонери не готові до масштабного протистояння з владою. Таку думку він висловив у коментарі УНН.

За словами експерта, опозиціонери в кулуарах кажуть, що мітинги треба проводити “вчасно” — “вчасно” це на президентських виборах 2015 року.

“Можливо, але все залежить від масштабу, від політичної підтримки. На скільки я розумію, опозиція зараз не готова до масштабних протистоянь з владою. Те, що я чув у кулуарах ... Я питав опозиціонерів, чому 24-го, чому не раніше. Якби хотіли отримати результати, думаю, потрібно було б проводити трохи раніше пленарного тижня або під час пленарного тижня. На що мені відверто, але не офіційно, не публічно говорили, що революцію треба проводити „вчасно“. „Вчасно“ — це під час президентських виборів. Не зараз. Тому, думаю, що зараз опозиція не готова до штурму влади. Все таки, достатніх масштабів, немає. Якщо опозиціонери зберуть 24-го числа кілька тисяч чоловік, тоді можуть бути якісь несподіванки. Але поки, думаю, опозиція не готова до масштабного, повноцінного протистояння з владою”, — пояснив В.Фесенко.

Нагадаємо, висловити невдоволення рішенням уряду України припинити підготовку до підписання угоди про Асоціацію з ЄС зібралися на Майдані Незалежності в Києві вчора ввечері.

Нагадаємо, 21 листопада Кабінет міністрів України ухвалив рішення про припинення підготовки до підписання угоди з ЄС, через економічні втрат від такого підписання. У свою чергу представник моніторингової місії Європарламенту Олександр Кваснєвський повідомив, що розчарований таким рішенням України і що підписання угоди у Вільнюсі не відбудуться.

Саміт “Східного партнерства” має відбудуться 28-29 листопада.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: