Події на Майдані (оновлюється)

В ці хвилини у столиці на Майдані Незалежності збираються люди, щоб висловити протест проти рішення уряду України припинити підготовку до підписання угоди про асоціацію з ЄС.

Кількість людей на Майдані поки-що невелика. Однак, вона зростає. Також для людей привозять їжу.  Тих, хто зібрався йти на Майдан, аби підтримати євроінтеграцію України, просять брати теплий одяг та гарячий чай.

Чимало громадських діячів, політиків та впливових людей закликають громадськість не сидіти вдома он-лайн, а вийти і діяти. Їхніми закликами заповнені стрічки новин у соціальних мережах. Водночас, повідомляють, що веб-камери, які транслюють те, що відбувається на Майдані, не працюють. Залишається лише здогадуватись, чи пов’язано це з протестами.

Користувачі соцмереж вже встигли охрестити ці нічні події початком ще одного, тепер вже «євромайдану». Однак, яким буде результат такої ініціативи, стане зрозуміло трохи згодом.

Час: 00:57

Хеш-тег #євромайдан вийшов у лідери в українському Твіттері. На Майдані Незалежності вже зібралося близько 3000 людей. В основному це ті, хто дізнався про протест у соціальних мережах Фейсбук та Твіттер.

Слід зазначити й те, що опозиція не організовувала мітинг, адже він є в першу чергу ініціативою людей, яка набула поширення в мережі Інтернет.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: