Сало нагородив переможців дитячого конкурсу

Голова Львівської облдержадміністрації Олег Сало привітав переможницю Всеукраїнського дитячого конкурсу «Намалюй свої права» Анастасію Олійник. Урочистості відбулись 22 листопада в Музеї пошти.

«Анастасія намалювала головне право дітей, а ми, дорослі, маємо це право забезпечити. В малечі має бути щасливе дитинство. Саме тому ми маємо зробити все для того, аби захист прав наших дітей було зреалізовано у повній мірі. Сьогодні надзвичайно важливо, що діти Львівщини активно долучаються до участі у міжнародних та всеукраїнських конкурсах та перемагають у них», – сказав у вітальному слові голова ОДА.

Олег Сало привітав юну львів’янку із цим результатом, побажав добра та затишку, а також безмежного творчого натхнення, аби ця перемога стала лише початком на шляху великого майбутнього для Анастасії Олійник.

Зазначимо, Конкурс присвячений дітям-сиротам та дітям, позбавлених батьківського піклування. Мета конкурсу – нагадати суспільству про те, що кожній дитині потрібна родина, а також для привернення уваги широких громадських кіл до дітей з особливими потребами, їх талантів.

Нагадаємо, конкурс «Намалюй свої права» розпочався 1 червня 2013 року в День захисту дітей за підтримки Олександра Вілкула і проводився спільними зусиллями Укрпошти та представництва ЮНІСЕФ в Україні.

прес-служба ОДА

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: