Сало звільнив ще одного чиновника

За дорученням голови Львівської ОДА минулого тижня проінспектували роботу Пустомитівської районної державної адміністрації. Сьогодні, 22 листопада, на розширеній нараді було підбито підсумки щодо цієї перевірки.

Як повідомлялось під час наради, практично за усіма соціально-економічними показниками Пустомитівський район займає останні місця.

«Під час перевірки щодо виконання основних галузевих повноважень Пустомитівською РДА було виявлено ряд порушень та недоопрацювань у покращенні  соціально-економічних показників, наповненні місцевого бюджету, перевищення службових повноважень голови райдержадміністрації. Загалом на 90% робота Пустомитівської РДА є незадовільною. З огляду на потенціал району я можу з певністю сказати, що Пустомитівський район повинен бути в числі перших, а ситуація, яка є сьогодні тільки підтверджує те, що на місцях потрібен досвідчений та компетентний управлінець, добрий господар», – прокоментував ситуацію голова Львівської облдержадміністрації Олег Сало.

Керівник області доручив узагальнити усі виявлені у роботі керівництва району недоліки та підготувати подання до Адміністрації Президента.

Голова ОДА також вислухав проблемні питання, які найбільше турбують  районну громаду. Так, мешканці Пустомитівського району попросили керівника області відреагувати на регулярні порушення земельного законодавства та свавілля голови РДА.

«Довіри до влади у Пустомитівському районі немає, а ми, як представники державної влади на місцях повинні працювати для народу та в інтересах громадян регіону. Президент України делегував нам певні повноваження і якщо є зловживання з боку посадових осіб я поставлю це на контроль і ситуацію буде врегульовано», – запевнив мешканців району Олег Сало.

Також очільник Львівщини зобов’язав контролюючі органи перевірити доцільність перебування на посадах керівників у Пустомитівському районі та наголосив, що всі проблемні питання повинні розглядатись в облдержадміністрації

прес -служба ОДА

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: