Янукович може виконати умову Брюселя, - Тимошенко

Екс-прем'єр Юлія Тимошенко закликає людей і опозицію організувати тиск на президента Януковича задля підписання угоди з ЄС.

Про це в ефірі "Польського радіо" заявила дочка екс-прем'єра Юлії Тимошенко Євгенія.

Вона зазначила, що не втрачає надії на повернення до європейського напрямку, якщо вдасться організувати тиск на українську владу.

"Моя мама теж вважає, що це не кінець. Через моє посередництво закликає громадян України і опозицію в країні для боротьби за європейський шанс. Ми ще його маємо. Якщо тиск буде достатньо сильним, то Янукович може виконати умови Брюсселю", - розповіла вона.

Вона також висловила жаль, що підписання Угоди про асоціацію зупинене.

"Це жахливо, що одна людина може вирішувати все на основі своїх власних інтересів, а не того, що потрібно усій Україні", - пояснила дочка екс-прем'єра.

За її словами, Віктор Янукович обдурив Європу і ще місяць тому знав, що Угоду про асоціацію підписувати не буде.

"Ще місяць тому (Янукович – ред.) обіцяв підписати закон, що дозволив би лікуватися мамі за кордоном, якщо його проголосує парламент. Уже тоді знав, проте, що політики Партії регіонів не дійдуть згоди у тому питанні і закону не приймуть", - заявила Тимошенко-молодша.

В четвер уряд України вирішив призупинити процес підготовки до укладання угоди про асоціацію з ЄС.

Ввечері 21 листопада на Майдані Незалежності в Києві зібралися люди, обурені рішенням уряду України припинити на невизначений термін процес підготовки до підписання угоди з Євросоюзом.

Українська правда

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: