Депутати Львівської обласної ради – на Євромайдані у Києві

Вчора та сьогодні, 23 і 24 листопада, до Києва зі Львова на Євромайдан виїхала група депутатів Львівської обласної ради. Разом українцями, які поїхали до Києва з усіх куточків нашої держави, депутати відстоюють право України на європейське майбутнє.

Серед тих, хто бере участь у вічі на Євромайдані є, зокрема, депутат Львівської обласної ради Андрій Холявка. За його словами, на Євромайдані панує дух єднання, дух любові до неньки-України. «Людей об’єднала спільна ідея – бути у Європейському Союзі, не призупиняючи підписання Угоди про асоціацію з ЄС. Люди готові стояти до останнього, поки їхню волю – волю народу – не забезпечить влада!», – сказав Андрій Холявка. Водночас він повідомив, що окрім колег-депутатів з обласної ради, разом з ними до столиці підтримати Євромайдан поїхали й депутати міських та районних рад Львівської області.

На Євромайдані також присутні й однопартійні депутата обласної ради Миколи Кадикала. За його словами, у Києві наші депутати зустрічають групи людей, які постійно прибувають зі Львова та допомагають їм дістатися до епіцентру події – на Євромайдан.

Андрій Корнат, депутат Львівської обласної ради повідомив, що він та його колеги-депутати виїхали до Києва ще вночі. «Разом з нашими депутатами з обласної ради на Євромайдані були й депутати-однопартійці з інших місцевих рад на Львівщині. Загалом сьогодні на Євромайдані нас було 80 осіб», – зауважив Андрій Корнат.

Разом з тим, за словами депутата Львівської обласної ради Оксани Юринець, її однопартійці у повному складі побували в Києві. «Я та частина моїх колег вже повернулися до Львова, щоби тут надати допомогу тим, хто вирушає на Євромайдан. Попри те, інша частина наших депутатів виїхала до столиці, замінивши нас. Таким чином у нас відбувається чергування: одні надають допомогу львів’янам, які вже прибули до Києва, інші – тим, хто ще перебуває у Львові та збирається виїжджати на київський Євромайдан».

прес-служба облради

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: