Голова профкому ЛНУ підтримав Євромайдан

25 листопада 2013 року на головній сцені Львівського Євромайдану виступив голова Первинної профспілкової організації працівників Володимир Качмар. Він зачитав багаточисельній публіці звернення академічної спільноти Львівського національного університету імені Івана Франка до Президента України, яке ухвалили сьогодні на позачерговому засіданні Вченої ради Університету.

У його виступі йшлося про те, що «академічна спільнота Львівського університету завжди плекала ідеали свободи та демократії, формувала почуття інтелектуальної мужності, національної гідності, моральної відповідальності та громадянського сумління».

Окрім того, Володимир Качмар наголосив на тому, що Університет і профспілка надалі захищатимуть вибір студентів Університету і українського суспільства відповідно до своїх конституційних прав, своєї університетської місії та свого громадянського сумління.

Важливо, що профком долучився до організації збору коштів для студентства, яке цілодобово чергує на Євромайдані. Нагадаємо, кожен охочий може приєднатися до благодійної акції і фінансово допомогти студентам Університету, які всупереч усьому і незважаючи ні на що, відстоюють своє право бути європейцями. Просимо звертатися в ауд.248 та ауд.124 Головного корпусу університету.

Прес-служба Первинної профспілкової організації працівників ЛНУ ім. Івана Франка

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: